Ovih 1.5-2 cm na MX518 bili bi više nego dovoljni!!! Jesu mu tipke mekane?... navodno večina gamerskih miševa ima tvrđe tipke što meni nikako nebi odgovaralo.
Lp -->
Citiraj:
Autor zwer
hmm, evo bas sam isprobao, bez logitechovih drivera, stavio Logitech MX518 na max osjetljivost samo putem gumba na samom misu, na 30" monitoru sa 2560x1600 rezom mu treba 1.5-2 cm pomak da dodjem iz jednog kuta u drugi po dijagonali... Minimalno pokretanje ruke je potrebno, zapravo mogu ga samo prstima pomicat bez da opterecujem zglob previse.
Napominjem da nisam dirao slider u windowsima, vjerojatno to moze jos brze s istim pomakom.
Preporucam ti da ako je moguce odes u neki hardver store i objasnis prodavacu tocno sto si napisao tu pa ce ti preporucit neki, samo pazi da je mis kvalitetan (Logitech, Razer i takva klasa miseva) i da ti dobro sjedi u ruci. Takodjer preporucam sto laksi mis (kao recimo MX518), tezi misevi stavljaju veci stres na zglob... Ja recimo ne mogu crtat u photoshopu sa Logitech MX Revolutionom jer mi je pretezak i to debelo osjetim nakon 2-3 sata rada.
|
Ovih 1.5-2 cm na MX518 bili bi više nego dovoljni!!! Jesu mu tipke mekane?... navodno večina gamerskih miševa ima tvrđe tipke što meni nikako nebi odgovaralo.
Lp
|