14.04.2011., 00:17
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor Pawzilla
Ismijava me cijele dane, svaku sitnicu što kažem okrene protiv mene, da ispadne da sam glup i usmjeren. Primjerice pjesma od Pink Floyd-a "Another brick in the wall", pita ona mene šta to znači, što se htjelo time reći i ja, koji uopće neslušam Pink Floyd, blebnem, šta ja znam, neka usporedba "another brick in the wall"/ we don't need no education /.. no thought control >> dio nekog globalnog problema, utjecaj sistema na pojedica, ono, bubnem, po nekoj logici.. I ona odma aaaaaaaa, kak si glup, idi slušaj cajke, to je za takve kao ti, bla bla...
Gledamo jedan dan onaj kviz "1 protiv 100" i pitanje "Kako se zove glavni lik iz popularne računalne igre Half life?" Ja se nasmijem, sjetim se Freeman-a naravno, a ona navali "da, bitno da ništ drugo neznaš, sramoto, šta se smiješ, neznam šta radim uopće s tobom i bla bla..."
|
Gle, čak sam ti boldala... Srce, jel ti crtat treba?  Gle kaj ću ti linkat, da, s forum.hra je.  Tema "šupendare", pročitaj i onda se javi. Mislim da će ti sve bit jasno, kad već ovak nije.
http://www.forum.hr/showpost.php?p=2...postcount=3247
|