View Single Post
Staro 12.04.2011., 14:49   #35
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor dmr Pregled postova
Ali 2490wuxi je legendarni monitor, pogotovo prva verzija sa polarizirajucim filterom i hardverskim kalibratorom u sklopu monitora 2690wuxi vec ne bih preporucio zbog wide gamuta.
Dobar je kazem monitor, ima ga jedan profa i mozda jedan od pokojeg komada koji su u HR naruceni preko nasih. Ali vjerovao ili ne, tvoj HP ima bolju crnu boju od njega. Nije to vise tako novi monitor. Dobro, ostaje interna kalibracija koja je zato bonus koji se ne odbija.

Citiraj:
Autor NITROS Pregled postova
Ima ga optimum.
Optimum samo moze naruciti, odnosno u mrezi prodavati. Bili bi stvarno super entuzijasti, da ga drze na polici. Ali, sluzbeni nasljednik Akorda je HFC grupa.

Samo, osim uredskih, ni slova promocije nisu nigdje imali u HR vezano za pro modele. Ni jedno slovo oglasavanja ili bilo kakve objave. Akord je barem redovito u IT casopisima oglasavao NEC i tadasnje Mitsubishi CRT-e. HFC bas nista. Akordu je HG Spot bio najveci tada maloprodajni partner. Samo, nista tu nije islo vece od 20" IPS-ova, koji se mogu i na PCE-u naci medju pokojim vlasnikom.

HFC prodaje kojekakve lifestyle zlatne marke, pa mozda, mada sumnjam, ali mozda su odvazniji po pitanju skladista. Ako bi imali 2-3 komada i mogucu probu, moglo bi biti vrijedno razmatranja.

Dobra stvar kod Melcompa je njihova megalomanija drzanja krame. Pa me uopce ne cudi, ako im lezi pokoja 24-ka CG u njihovoj špilji

8

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 12.04.2011. u 15:15. Razlog: ... skrivanje od popisivaca stanovnistva ...
Visage je offline   Reply With Quote