Citiraj:
Autor trouble
...Da se razumijemo,Motorola je danas druga liga dečkovi moji,makar i radili mobitele s kojima možemo zaronit,mada nam to zapravo i nije potrebno previše,jel....  ...
|
Druga liga? Pa mozda i jesi u pravu, iako mislim da danasnje motorole sa androidom nemaju veze (blago receno) sa prijasnjim RAZR/ROKR i slicnim xxKRrrr modelima s kojima si moga igrati pikado

Imho, Defy je najbolji mobitel u svom cjenovnom rangu koji se danas moze uzeti kod nas a i sire, tj. drugacije receno nudi daleko najveci bang for buck. Btw, da se pohvalim - moj primjerak trenutno radi na 1Ghz sa undervoltom i baterija traje cijeli dan duze naspram tvornickih taktova i (nakljukane) voltaze.. Sve je fluidnije nego prije iako i onda nije bilo bog zna kakvog lagga, ali sad imam ~1300 bodova u Quadrantu (naravno sa ® Eclairom). Neki primjerci rade i na 1.2Ghz+ ali mislim da cisto nema potrebe silovati cpu osim za bench (ovo mi zvuci ko klisej

). Nevezano uz ovo, imam obavjest da Defy "uskoro" dolazi u Tele2 ponudu sa jos konkurentnijom cijenom od 1600-1700kn, datum ne znam i nemojte me uzimati za rijec - te ne znam dali ce biti otkljucana..
Zaboravih napomenuti da vise nema potrebe uzimati brze/skupe SD kartice (naravno ne kazem da treba uzeti najgoru junk klasu..) jer postoji "patch" koji ubrza read-ahead kartice sa defaultnih 128Kb
(nisam siguran za tocnu brojku) na ~2048-2500Kb, te tada se ucitavanje slika i ostale multimedije vrsi prakticki u trenu (tryed & tested). No ovo je privremeno rjesenje jer se pri restartu moba vrijednost
vraca na tvornicki default. Postoji i dugotrajno rjesenje, koga zanima nek se rega na xda.