Citiraj:
Autor kasko
Objasni mi ovaj dio molim te lijepo, ili je to samo tvoje mišljenje ?
|
Kasko,sad da tebi odgovorimo. Sve motorole koje imah u zivotu,pocevsi sa Startacom tamo 90ih,nastavilo se sa serijom RAZR te zadnje s Milestoneom,su bile blago razočaranje. Svako mobitel nakon njih je bio bolji,mada čak i strukturno slabiji. da bi cijeli projekt bio napušten kad su skužili da su rezultati prodaje debelo ispod očekivanog....iako sam mobitel ko komad nečega i nije bio loš.
Da ne zaboravimo bombastic najave za Razer V8 koji je najavljivao EVOLUCIJU linux sistema na mobilnim uređajima a za kojeg je nakraju izdano svega par third-party nadogradnji sumljivog podrijetla,koji su s*ebali više nego unaprijedili uređaj.
Zadnji zamah Motorole i Androida nisam preživio zbog nedostatka otključanog bootloadera (a kolko vidim,
peticija se nastavlja) koji je moj HERO pretvorio u 3X bolji mobitel no što će MIlestone ikada bit.
Potom
ignorantski stav Motorole,tj blago je reći igonoranski,bolje reći bezobrazni stav "ako vam se to nesviđa,odi kupi neš drugo" koji si nijedna firma nemože dozvolit osim očigledno,Motorole. No zato i jesu od najpoznatijeg proizvođaća spali na margine postotka prodaje,kako i u njihovom,jednom neprikosnovenom tržištu Americi,tako još više i u Europi. Sretno vam bilo....
Da se razumijemo,Motorola je danas druga liga dečkovi moji,makar i radili mobitele s kojima možemo zaronit,mada nam to zapravo i nije potrebno previše,jel....