Citiraj:
Autor syss
ajde ajde polako momci... evo trčite u nove boje zvuka i kupite poštene konektore po ispodprosječnoj cijeni.
qed airloc vilice 35kn/kom, banane su mislim 30kn/kom... inače vani je par oko 15-20$, a kod nas komad blizu 100kn.
jedini problem je da boje zvuka nemaju airlock krimpalicu, što je donekle razumljivo jer košta ~500$ vani, pa ako hoćete baš airloc terminaciju morati ćete se zaputiti u komteh u dom športova... međutim to me ne dira ni milisekundu jerbo ću ovaj fini tuljac napuniti tinolom, zagrijat ga izvana i samo zabit kabel nutra i to je onda stogodišnji spoj.
eto mojih, 140kn 4 komada što je maltene najjeftinijih 4 komada na tržištu (čak su profigold 160kn, vdh 180kn).
inače ovdje možete vidjeti kako cijela stvar funkcionira u praksi, a ovdje zvijezdu vodilju tog airloc terminiranja.
uglavnom nije da su mi preko potrebne, ali imam viška zvučničkog kabela skupa sa 8 banana tako da ću jumpere na spikerima izbaciti iz igre.
|
Huh Sysa lepe su i kvalitetne nema sumnje, ali poskupo me to izadje cak i sa popustom za mojih 5 kutija + 2 terminala ako cu micati limene kratkospojnike.
Sveukupno 28 komada bananica bi trebao i eventualno 4 vile
Tako da sam se bacio na Nakamichi kineze. Isprva zaboravih naruciti vile, al srecom na navoju postoje i rupice za uvuci licnu tako da sam premosnicu fiksirao na taj nacin.
Za kikiriki cijenu spasio sam se sarafanja, pogotovo na Denonu gdje mi je poleđina nedostupna. Spoj im je zbilja cvrst, napredak u zvuku, nit sam trazio nit sam ga uocio