A čuj, razloga za "pljuvanje" itekako ima, ako ništa drugo onda zbog spore brzine uploada, ali od toga pate svi ISP-i koliko mi je poznato. Na stranu sada torrenti, na njih se nećemo obazirati niti spominjati, ali share-anje datoteka na daljinu je sporo i mukotrpno. Dok za preuzimanje datoteke od 100MB treba relativno malo vremena, za slanje iste sa svojeg kompa na drugi komp koji se nalazi bilo gdje drugdje van kuće je spor i mukotrpan posao. Ja bih drage volje pristao na 1/1Mbit kad bi se takvo što nudilo kod mene nego na tih 4/256Kbit što oni nude. Čak bih i platio nešto više ako treba, ali eto, nažalost, takvo nešto nije moguće, barem ne u njihovoj pretplati, ali je moguće na neku čudnu foru dobiti i 1Mbit upload sa routerom koji nema T-Com firmware. Naime frend jedan mi živi na selu, gdje ima na T-Com routeru 512/256Kb brzinu, dakle jako sporo, i dobio je nekakav router od frenda koji je na optimi, čini mi se da je nekakav Speedlink ili tako nešto, i kad njega spoji dobije upload od 1Mbit, ali mu zato download padne očajno, na nekih 200Kbit/s, i ako recimo ne koristi router za nekakav stalni transfer podataka, svako malo mu pukne veza, dok ako je nekakav up/down aktivan onda radi stalno, ali uz navedenu download brzinu. Neznam kako je to moguće ali eto, na neku foru mu šljaka, čekam da mi priključe adsl, pa ću uzeti taj njegov router da vidim šta će kod mene pokazati, pa ćemo imati o čemu diskutirati