To je problem - puno watta za toliko kvadrata u subwooferu, ali premalo u satelitima. To rezultira prostorijom koja se trese od basa, ali glazba je nešto bolja nego kadaju slušaš na dvostruko jeftinijim zvučnicima... osobno smatram da pretjeruju sa snagom subwoofera - njega se najčešće koristi na minimumu snage, dok je satelite potrebno tjerati do same granice da bi ispunili prostoriju zvučnom pozornicom.
Zato ja preporučam Altec Lansing MX2051. Imaju jaaako velike satelite (uz to i prekrasne), sa dva srednjetonca i jednim viskotoncem, a subwoofer je idealnih 50 W (iz iskustva znam da je 20W koje nude normalni PC sustavi taman premalo, a da je 150W previše). To znam po svojoj prostoriji koja je veća od 18 kvadrata - ti bi sa svojih 13 kvadrata i dalje imao zavidnu bas ekstenziju. Osim toga, zvučnici su THX-certificirani i opremljeniji od svoje konkurencije - uključen je kontrolni upravljač sa dodatnim ulazima i daljinski IR upravljač. Cijena je također odlična - dobiju se u Linksu za nešto manje od 1400 kn.
Ono čega većina vas nije svjesna jest da watti ne znače ništa ako to nisu kvalitetni watti. Ukupna snaga i performanse npr. MegaWorksa zapravo je slabija od npr. B&W 602 S3 malih zvučnika koji su pogonjeni pojačalom od 60W po kanalu. Bas je mnogo jači, a zvuk je takav da se MegaWorks ne bi ni čuli. Smatram da su kod Altec Lansinga watti mnogo bolje iskorišteni, pa nemojte da vas zavara manja kvaniteta.