View Single Post
Staro 10.04.2011., 13:08   #83
Rebbit
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
ja sam malo slabijeg imovinskog statusa zbog studiranja i inih stvari, pa pokusavam dobit sa svojim parama sto bolje, naravno, ne mogu ici na high end, vjerojatno kad imo za taj high end tesko bi se odlucio istreest pare za najnoviju seriju grafickih (ala 6950)

svoju sam kantu sastavio za 3.5 soma kn, kasnije sam prodo ac freezera i nadoplatio 20kn za scythe ninju, zatim sam ubo v3 za cca 180kn (sa garom i sve), pa sam prodo pnfa 400w za 150 i kupio antišu 650w za 100kn
jedino sam za grafu kad je izašla izdvojio 900kn (na njuskalu) i to mi je bilo pun, ali nisam požalio.. a cpu i mbo sam ubo sa 2 godine gare za 1000kn.. i monitor spada u 3.5k kn.. za 900kn ga uzo sa 2 godine garancije...

tak da ono, kupujem najkvalitetnije sto mogu za para kolko imam...

a da sada kupujem i ida iam brdo para viska (hajmo rec 10k kn), vjerojatno bi samo ubo sandy 2500k + mbo + ram i nista vise (a ovo staro bi prodo pa bi opet potrosio mozda samo 1000).. za godinu bi mozda jacu grafu uzo jer ova pokrece sve sto trebam bez trzanja i ne treba mi nista brze,vise, jace, skuplje, jednostavno nema smisla (jer mi komp ne donosi pare od kojih zivim)..

Lenovo Thinkpad T14
Logitech MX Master 2S
Logitech MX Keys

Galaxy S23+

Rebbit je offline   Reply With Quote