Citiraj:
Autor ivan77
kako sad počet? Uđem u tenk i vozim kao engineer i uspijem uništit jedan njihov tenk i to je jedini "kill" u cijeloj igri..uopće ih ne vidim , vidim samo one točke sudaljene po 700 m , baze jel koje moram osvojit , oni izlete od nikud , dobim metak sa kilometar? valjda dobivam bdodve kad poravim tenk ili healem svog..nemam šanse ubit nekog od njih , jer ovdje nema neprijatelja kao crvenit točaka ko u SC u COD , nije da uspoređujem al ne znam s čim bi usporedio...može pomoć? Što gdje kako?
|
1. Nađi mapu koja odgovara tvom tipu igre. Ja sam počeo sa Arica Harbor, Conquest, ima puno zaklona i možeš ukokat neprijatelja a da te ne upuca snajper svakih 30 sekundi.
2. Uzmi class koji ti najviše paše, meni je Assault OK za neke mape, na drugima sam Engi i mijenjam class.
3. Odeš na neki noob server i voziš dok malo ne "istreniraš" pozicije, zaklone, ubijanje sa 2 km kao recon, bacanje 40mm granate u susjedni kvart da kokneš neprijatelja itd.
Ja sam isto ginuo kao bedak dok nisam malo skužio filozofiju svake mape, na Nelson Bayu su me rešetali kao da sam statična meta a ja jurio uokolo kao bezglava kokoš...