Citiraj:
Autor jucca
Za obradu fotografija vise od 24" po meni ne treba, pogotovo ne ako nemas puno novaca. Kako su vec rekli, U2410 ili eventualno HP 2475W + kalibrator, i to je to. (kalibrator je ionako obavezan za iole ozbiljnije bavljenjem obradom fotografija)
|
Ma muči me to, što taj U2410 je imao stalno neke probleme što se tiče pixela. A neda mi se dati tolike novce da se onda moram zezati po reklamacijama i strepiti da li će mi ju odobriti ili ne.
Što se tiče kalibratora, eizo kad je jednom bio postavljen, više ga se nije diralo, a u fotostudio gdje sam razvijao fotke, skoro nikada nisam morao namještati nešto posebno, eventualno posvijetliti, jer im je mašina bila dosta tamno kalibrirana.
Ionako kalibrator se isplati ako doma printaš, skoro je nemoguće kalibrirati isto kao što je mašina u fotostudiu.
A doma printam fotografije svake prijestupne. Tu i tam ako me lupi.
Što se tiče veličine ekrana. Gledao sam CG seriju od 22", ali ga stvarno deru. Ako uspijem dobiti cijenu U2711, možda njega uzmem.
Ako baš ništa ne uspijem sad sklepati, pa bože moj. Štedjet ću još koji mjesec i kupiti onda monitor kakav spada.