View Single Post
Staro 09.04.2011., 21:56   #543
Gogo1207
Registered User

Gogo1207's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
pa to i mislim, tu sam se i vratio i od tuda poceo nakon sto sam preimenovo u mala slova, cito sam tutorijal 10 puta i uvijek mi isto izbaci, nema sanse da fulam 20-tak puta.

prije sat vremena je bio frend kod mene, on je pokuso napraviti po tome na ovom routeru mojem, ali nije uspio, kao sto nije uspio ni na svojem routeru. vjerojatno je do fw-a.

ja nisam strucnjak, to si ti rekao...ja znam koliko meni treba za posao i sto privatno radim, ovakve stvari me ne zanimaju dok mi ne zatrebaju, a toliko glup nisam da nesto preskocim ili napravim krivo 20-tak puta. jednostavno neide sa tim podatcima. otkljuco sam ga sa subscriber i subscriber, ok, to nije ono sto trazimo, ali sam uspio preko toga, nevidim sto je tebe uvrijedilo sada zato sto sam ga otkljucao pomocu drugih podataka? mislim bez ljutnje, ali nisi ni ti strucnjak ka ni ja, zato i postoje ovakvi forumu...10 mozgova je pametnije od jednog...

EDIT: Veza puca svakih par sati, stavio sam log da mi stalno sprema sve sto se promjeni ili dogodi sa routerom ili vezom, ja nisam nigdje vidio da mi je veza pukla ili nesto, torrent i jos neki programi nisu zabiljezili nijednu stanku, tj. da bi veza pukla pa da se moralo cekat ponovo spajanje, no kada odem na user(tocka)t-com(tocka)hr tamo mi izlista spajanje svakih pola sata do sat vremena, samo prvi dan nakon otkljucavanja sam imo 24h, od tada do sada imam 19 spajanja tamo, ali kako sam vec reko kod mene na kompu nije nista zabiljezilo pucanje veze :// kao ni max tv, danas je tv osto upaljen mojom greskom cijeli dan doslovno i kako je ostao tako je radio, inace ako pukne linija od maxTv-a onda ostane zablokana slika ://

cudno je sve to
Gogo1207 je offline   Reply With Quote