Citiraj:
Autor Sinac
Opet ponavljam, nije li malo riskantno overclockirati tvornički overclockiranu grafičku?
|
naravno da ne, ta graficka je napravljena da ju se overclocka, npr sam MSI je reklamiro da im grafa (gtx 460) poteze do 1ghz
Citiraj:
Autor Sinac
Kao što je spomenuto gore, sve OK da dižeš frekvenciju stock modela ali ovdje su već dignute frekvencije, i na GPU i na memoriji.
|
upravo obrnuto, stock modeli obicno imaju stock hladenje i stock komponente, dok OC modeli imaju puno bolja hladenja i koriste se bolje komponente
Citiraj:
Autor Sinac
OK, ti samo javi kad ti grafa krepa. Ali stvarno javi, nemoj onda šutit kao zaliven.
|
sto bi sutio? svi koji citaju i zanima ih znaju kad sam promjenio proslu grafu za ovu koju imam, tako ce biti i kad cu mijenjat ovu za neku drugu, bio razlog zato jer zelim jacu ili zato jer mi je krepala
nisam heavy gamer tako da je to u pravilu svake cca 3 godine, pa eto, bit ces prvi koji ces znat dal sam ju mijenjo zbog toga sta je krepala ili zbog toga sta mi se jednostavno mijenja
edit: takodjer zasto se ograniciti na mene i moje iskustvo? pogledaj malo bolje teme o overclockanju graficki, bilo na ovom forumu ili na nekom desetom pa mi javi osim sta se tice gtx590, koje su to grafe krepavale kako ti kazes? a da je overclock bio napravljen kako spada