View Single Post
Staro 09.04.2011., 18:06   #279
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Opet ponavljam, nije li malo riskantno overclockirati tvornički overclockiranu grafičku?
naravno da ne, ta graficka je napravljena da ju se overclocka, npr sam MSI je reklamiro da im grafa (gtx 460) poteze do 1ghz
Citiraj:
Kao što je spomenuto gore, sve OK da dižeš frekvenciju stock modela ali ovdje su već dignute frekvencije, i na GPU i na memoriji.
upravo obrnuto, stock modeli obicno imaju stock hladenje i stock komponente, dok OC modeli imaju puno bolja hladenja i koriste se bolje komponente
Citiraj:
OK, ti samo javi kad ti grafa krepa. Ali stvarno javi, nemoj onda šutit kao zaliven.
sto bi sutio? svi koji citaju i zanima ih znaju kad sam promjenio proslu grafu za ovu koju imam, tako ce biti i kad cu mijenjat ovu za neku drugu, bio razlog zato jer zelim jacu ili zato jer mi je krepala

nisam heavy gamer tako da je to u pravilu svake cca 3 godine, pa eto, bit ces prvi koji ces znat dal sam ju mijenjo zbog toga sta je krepala ili zbog toga sta mi se jednostavno mijenja

edit: takodjer zasto se ograniciti na mene i moje iskustvo? pogledaj malo bolje teme o overclockanju graficki, bilo na ovom forumu ili na nekom desetom pa mi javi osim sta se tice gtx590, koje su to grafe krepavale kako ti kazes? a da je overclock bio napravljen kako spada

Zadnje izmijenjeno od: Astral. 09.04.2011. u 18:18.
Astral je offline   Reply With Quote