View Single Post
Staro 09.04.2011., 17:11   #50
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor vedran-88 Pregled postova
jeli to stvarno prirodna katastrofa? Pogledajte pa oni koji se imalo kuže ili sjećaju bar fizike srednje škole znati će....
Tema je previse uznemirujuca i zalosna zbog tragedije ljudi. Pa nije za dokazivanje i provociranje rasprava. Ali mini OT :

Zapravo, ako bi gledali iskljucivo iz kutka zavjere (bez profita, ili nacina nevidljivog ratovanja) onda bi US razlog HAARP-a, bio CAC-ov prvi najavljeni opip tretiranja hrane u zadnjem krugu Codex Alimentariusa. No, u temi zavjere, SSR-ovski pandan SURA, bio bi puno interesantniji u zadnoj Medvedovoj Kurilskoj posjeti i jednom od niza povlacenja ambasadora natrag u Japan. Tu bi bilo puno vise materijala, ali opet, i ta igra ima ljutnju amera uracunatu od pocetka.

Tesla je uvijek zanimljiv kad se promatra u post otkrivenju. Naime, dokle god se prica o prihvatljivim i ukalupljenim zakonitostima, koje ne uznemiruju poredak $tvari, dotle je isti najveci genijalac i inovator svih inovatora. No dok ista osoba koja je mogla predociti i vizualizirati stvari - koje ljudi ne mogu ni nazanake shvatiti - govori i ostavlja iza sebe zapise svojih tumacenja onoga sto ljudsko oko ne vidi... tada je Tesla budala i prica gluposti.

Zanimljivo je kako netko moze sam odrediti mjeru koliko je neko lucidan, po potrebi, a gdje pocinje njegova glupost. Jedini problem je sto Tesla nije mokrom krpom udaren, pa je poceo "piliti zemlju i vasionu" na dvije hriške, nakon sto je vidio vektorskog surjaka Branka Uvodica iz 4-te dimenzije, ili je to bulaznio pod stare dane. Citavi zivot (i bez bolesti) od datuma rodjenja povezan je i urezan misticnim dogadjajima. Tko je god istrazivao njegov zivot i dokumentirao svoje vidjenje, nije mogao to izbaciti - ma koliko se trudio.

Biti budala i vjerovati Tesli, meni je puno veci kompliment, nego dvorana okupana pljeskom fah idiota koji predvode lidersku znanost. Rezultate njihove bahatosti gledamo i vise nego dovoljno.

Teslina mozda naljepsa recenica, a nikad istinitija okrepom potrebita danas :

Znanost je osobna perverzija, osim ako ima kao svoj krajnji cilj poboljšanje čovječanstva
Visage je offline   Reply With Quote