Citiraj:
Autor RS_BuRnOuT
Bok, bok, citam svako malo temu, i manje vise vidim da vecina ima iste probleme kao i ja (vec sam posumnjao u svoje vozacke sposobnosti  )
Trenutno sam na neki 18-20% single playera, iskreno nisam bas single player brijac pa odigram samo da naberem lovu. Cilj mi je zavrsiti single player i onda natjeravat vremena, time trial
Moje pitanje je sljedece, da li je netko pokusao postelavati Lexus LFA, znaci nadogradivanje te postelavanje ovjesa itd?
Neki dan kupio taj auto, pa me zanima da li se isplati ulagat u njega i gubit vrijeme na stelanje, ili da jednostavno odvozim sve sa serijalom kako je i na kraju single playera kupim neki drugi auto (koji?) s kojim cu ganjat time trial ?
LP
|
Sto se tice LFA auto je prilicno brz i izgleda mi prilicno stabilan (kod mene je Works verzija). Ali njegova velicina mu nekako ne da da ide kroz zavoje kako treba, prespor je. Ne znam meni izgleda tromo malo, ali ako ga jos netko ima neka baci krug pa ti javi jer sam ja na tipkovnjaci. A sto se tice ganjanja rekorda Gumpert je nelos stroj ( i Zonda R naravno)
@ MAGARAC
Podesio sam i to sad je malo bolje stanje, sada je sve na vozackim sposobnostima i sreci.
** I da, ako nekome treba ja imam sve aute i sve upgrade u jednom profilu pa ako nekoga zanima nesto rado cu pomoci

**