Tema: Dragon Age 2
View Single Post
Staro 07.04.2011., 20:22   #361
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Upravo došao do dijela kada sam postao Champion Kirkwall-a i igra se prilikom loadanja jednostavno smrzne.

Da je u pitanju bilo koja druga igra, tražio bi po netu rješenje ili bi čak otišao par save-ova unatrag. Ali kod DA2 sam igru jednostavno deinstalirao, pobrisao save-ove i settinge jer je igra SRANJE.

Nisam neki hard core RPG-ovac (cjelokupni DA1 sa svim svojim dodacima mi je predobar, Fallout 1 i 2 su najbolje igre ikada stvorene, ME 1 i 2 su mi jako drage igre, ali NWN i BG iz nekog razloga mi nisu nikad sjeli) pa da ću protestirati zbog pojednostavljenog gameplaya, ali konzolitis ovog poluproizvoda je nevjerojatan.

Ne znam da sam ikada završio dvije trećine igre i onda jednostavno odustao. Ne jer je preteška igra nego jer me jednostavno više ne zanima što će biti sa Hawke-om. Jedini likovi koji su imalo simpatični su Varrick i Isabela, svi ostali su hrpa dark emo-a (Anders, Merill i Fenris...katastrofa, kao da sam u hebenom Sumraku) ili retarda (Avelina).

Sama priča...protiv čega se borim, koga, što? Nekakva ekspedicija ili pobuna Qunarija koji bi jedva bili dovoljni za side quest u DA? I onda će mi pravu priču prodavati u DLCovima?

Gameplay? Koji gameplay? Gledam kako mi se stvaraju čudovišta iz zraka? Ne mogu se prošetati gradom da me ne napadne nekakva gomila idiota koji umjesto da pobjegnu glavom bez obzira kada vide što sam napravio prvom od njih kada mi se približio na domet fireball-a, oni i dalje napadaju i trate moje vrijeme, da bi ostavili sve skupa 9 srebrnjaka iza sebe? Da gledam kako hebeno rogue kojem pucam sve u dexterity ne može otvoriti svaki drugi chest, a i kada ga otvori, unutra bude nekakvo smeće?

Ma uopće neću dalje nabrajati, idem naći stari save u DA:O i igrati Awakening, hvala ti Bože da sam ga kupio na Steamovoj rasprodaji za par Eura, da je duplo lošiji od DA:O, još uvijek je svjetlosnim godinama ispred smeća koje ne zaslužuje naziv DA2...

Ocjena igre: -0/10.
Garro je offline   Reply With Quote