View Single Post
Staro 08.02.2005., 21:30   #9
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Originally posted by Bubba
A pyzda mu strynina, pa neka ih onda da, right? Googlat mi se neda jer nemam vremena. Ja sam kao i obicno svoje potkrijepio cinjenicama.

pa, iskreno baš i nisi, no ruku na srce nisam ni ja. za sada samo kažem da bi se bilo lijepo informirati o tome i da ćete i sami doći do sličnog zaključka.

Nije ga prodao jer mu ne treba, nego ga je prodao jer vec 8 godina posluje s gubitkom. A kad su ga i imali, bio je kao prosjecni hrvatski "otiraj-dotiraj" dobitak. A PC afere ih sljede jos od MCA i slicnih stvari. O tome koliko IBM okrece ogromne pare u segmentima za koje 90% ljudi nije culo je drugi par rukava.

pa, baš i nije drugi par ničega jer je to čisto stvar profita, a njima je svejedno gdje ga okreću. zakaj se zafrkavat s nečim kad tu istu lovu od toga istog dobivaš i ako se ne zafrkavaš.

Ma kakav x86 prejak, o cemu ti? PC je smetje, tehnoloski relikt. P4 je bio cisti 8086 do Prescotta, imamo 16 IRQa, imamo isto ono sto smo imali '81. Jedino sto pokrece to smetje od arhitekture su igre.

rez

upravo tako. imamo isto što smo imali - abstraction layer. a cell to ne treba jer je dovoljno jak da ga emulira.

Prosjecnom korisniku koji se ne igra je dovoljno 100MHz RISCa na postenom Unixu i nista vise. Cinjenica da Wintel pokusava progurati all-in-one platformu ne prolazi na sa Panten Pro V samponom i regeneratorom u istom samponu.

No naravno, jos nismo saznali sto je taj Cell, jelda?

ne, nismo saznali što je. to saznaj sam jer nisam dovoljno nabrijan da to objašnjavam. jednostavno ne znam dovoljno i ne baratam s dovoljno informacija.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote