Citiraj:
Autor Computer_Modder
I meni se to dogodilo, nazovem ih, kazu da slobodno dodem i da rade do 16h, dodem oko 15:40, nema ih.
Sutradan dodem oko 14h, isto tako - nema nikoga.
Zovem ih telefonom (telefon im je u uredu, pa ako ih nema - nitko se nece javiti) te su rekli kako oni ne dolaze cesto, nego samo kada se dogovore s klijentima (?!?!), dogovorili smo se za datum, donio tipk+mis i sve je bilo u redu - nakon par tjedana dobio sam novu tipkovnicu i mis.
|
logitech je inače odličan, al zaposlenici koji rade za njih u hr se ponašaju blago rečeno bahato
ja kad sam svoje z 5500 posla na reklamaciju (koju su mi uvazili iako nisam ima racun ni ista drugo, al su mi ih isto zamjenili za nove i za to im svaka cast), kada sam dobio nove nazva sam logitech support u zagrebu i priupita čisto informativno, jer znači da sad s ovim novim zvučnicima imam i novu garanciju ili je ovako pa šta bude, nit sam ja ima namjeru naganjat tu garanciju ni ništa, samo me zanimalo, da bi mi ženska odgovorila ovako, prvo pauza 2 sekunde, a onda, kad je pogledala broj s kojeg zovem (broj je bija s predznakom 051), citiram:
ONA: odakle ste vi ovo, pula?
JA: ne, rijeka.
ONA: aha, što je ono u rijeci, da trsat. e pa znate šta odite lijepo na trsat (trenutak kad sam ja mislija da ću zapravo dobit neku korisnu informaciju), kupite svijeću, zapalite je, pogledajte prema nebu i zahvalite bogu, jer dobili ste nove zvučnike besplatno.
JA: molim?
ONA: doviđenja (i pras poklopi slušalicu)
nije mi se onda dalo natezat i svađat s njima ili ih prijavljivat nekom višem organu zbog proste bezobraznost (iako mi je sad malo i ža šta to nisam napravija), al šta je tu je