View Single Post
Staro 07.04.2011., 11:01   #77
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
I dalje ne kužim to s potrošnjom memorije,imaš 8Gb čovječe,jel važno dali troši 40mb ili 80 ili 400?
Je, vazno mi je no ne i odlucujuce kod izbora bilo kakvoga pograma (nemam samo jedan komp vec i dva netbooka sa 1 GB RAM-a)!
Definitivno je pohvalno kada neki program trosi malo RAM-a, a pogledaj sada razliku izmedu ova tri programa sa otvorenim samo jednim tab-om i racunaj kako to izgleda kada ih otvoris cca 17 kao sto je kod mene sada slucaj...a tako mi je skoro cijelo vrijeme posto mi treba mali milijun stranica odjednom i nemam volje stalno ih zatvarat i otvarat ispocetka (pogotovo posto vecaina njih ima login).

@Sharkaat

Hvala na linku!

Rezultati su poprilicno zanimljivi, ali steta sto nije stavljen Firefox 4.0 koji je uistinu bolji od verzije 3.6.

P.S.

Dali je tko od vas presao na IE 9 tj. dali ga koristi malo duze vrijeme pa da kaze kakav je...ali realno posto ne vjerujem bas testovima po netu?

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 07.04.2011. u 11:22.
win32 je offline