Citiraj:
Autor Baja 001
A nije mi jasno eksperimentiranje s jednom ikonom. W7 ima uredno rješen "dock" i svaka ikona se loada u njega, pa zašto ne imati sve u taskbaru za razliku od natrpanog desktopa?
Isto tako koliko programa istovremeno koristiš da ne mogu stat u jednu traku s malim ikonama

|
Na svim kompima doma imam od nekad već dupli taskbar s klasičnim (malim) ikonama. Od ovi tray ikoni (pa i prije sedmice) mi se nikako nije dopadalo grupiranje istih procesa u jednu ikonu, puno nepreglednije meni bilo i duže treba mi za snaći se (zato sam ga u potpunosti isključio). Ovako mi je jednostavnije samo kliknuti u tray na prozor koji želim, kad ima i puno ime uz ikonu da ne moram još prevrtati tray da dođem do čega hoćem. Brzo se napuni tray ako je par windows explorer prozora otvoreno, pa office, IM, browser... A z duplim trayom mi nikad nije sfalilo taskbara + uvijek su mi vidljive sve tray ikone, a ne da se skrivaju (i najvažnije, ako ih želim sve vidljive a da ne pojedu pola taskbara jednostavno mora biti dupli).