driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Re: ma da...?
Citiraj:
Originally posted by mitzek
a kaj smo mi uboznica? uff, ne tak davno kad sam ja "opal" na forum,se je drukcije pripovedalo..mladji su ucili od starijih,pokusali doprinjeti sa svojoj mladoscu i svjezom mozdanom tvari za dobro svih, a ne lupetat po svim threadovima koji mu se dopadnu...Znam, znam.. zvucim ko Vasi Tateki i dedeki... ,but jebiga,ak nemas argument za to kaj tvrdis...nemojte se ljutit, al kaj nije bilo onak po narodski:ispeci pa reci..
nadalje, ne zelim nikog novog na forumu ni ponizit niti vredjat,ali primjetio sam da ama niti 10 % novog zivalja nema tri ciste procitati pravila ponasanja i koristiti Trazi u opcijama foruma da bi nesto proucili, nego svaki drugi thread zgleda ko ovaj...
sorry, ja moro rec kaj mislim, pa ipak je ovo neki fakin forum, ne?
a ak bu se svak napizdil na nas starosjedioce na forumu ,misleci da se ponasamo i drzimo kak mudre sovuljage..zajebite! naucil sam 300 stvari od mladaca kojima mogu lahko bit tata... prema tome ,nije da ne cijenim mladost, samo mi se ne svidjaju musavi smrkljivci koji cim skupe 10 posteva prosipaju pamet i prodaju muda od bubrege..
ak ne vjerujete starom Mudonji..ukucajte si u Trazi nekaj i 90 % je da bute nasli od prije 5,10 metri to kaj vas interesira....
bah,sad bute rekli da mi je to od dijete il nejebice pa da sam nervozan..
|
Mitzek, naj biti nervozni, naj dečece tak oštro suditi, pak sme i ti i ja bili nekad dečeci..he,he. Dobri su oni, same su male nagli al to ni za zameriti. Zato sme mi stari norci da im nekaj reda damo (makar neznam puno toga o kompjuktorima) a kaj se toplica tiče, naj pišati, bume si možda skup tam jajčeca
namakali, tak nam je danas imendan, pa ti ovim putem želim se najbolše, puno  a larfu si, kak i ja, ne trebaš deti, tak si misliju da si se već nalarfal...