View Single Post
Staro 04.04.2011., 15:08   #6
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Mislim da sa ta dva dokumenta ne mogu ništa, pogotovo zato što se radi o kopiji.

Identitet se može 'ukrasti' samo sa original osobnom iskaznicom, onda nastaje problem, ako se ona izgubi.

Ne znam šta bi predstavljala kopija putovnice i dokument o firmi?
Mogu ga malo zajebavat na osnovu toga ali da mu mogu neku štetu počinit ne bih rekao.

Osim toga, to su stari prevaranti, oni rade na principu da se njima uplaćuju novci kako bi oni pokrenuli cijelu stvar i tebi dali puste milijune.
Malo po malo te navlače i traže određen sume para koje ljudi eto uplaćuju u nadi da će im se na kraju isplatiti.

P.S. Ljudi su na ovo mogli nasjesti prije par godina kad je to krenulo, ali me čudi da danas postoje ljudi koji nisu čuli za 'pisma iz nigerije' i sl.

Pošto rade na tom principu sumnjam da će njegove podatke ići iskorištavati u neke druge svrhe.

Ali ako baš hoće može otići na policiju iako mislim da nema potrebe, samo nek ih ignorira.

P.S. Ljudi su na ovo mogli nasjeti prije par godina kad je to krenulo, ali me čudi da danas postoje ljudi koji nisu čuli za 'pisma iz nigerije' i sl.
khm je offline   Reply With Quote