@Papcic
Pa bila je prica da su oni sta su se vozili sa njim nakon kruga izasli iz auta i ljubili pod. Al kad ga vidis kako na pravu leti koliko moze i odjednom kontraje volanom i lovi ga pri top speedu...ma pogledao sam neznam koliko puta taj clip, i svaki put se useres kad ga vidis kako bjezi auto. A mogu samo zamislit kako je bilo onima u autu sa njim.
340km/h i 450ak KS na RWD i 1150kg, em su 911 poznati po bjezanju dupeta, ono je suicide run.
@beziljy
A kad predjem sa shifta na Grid il Dirt, preporodim se, vise nije da gadjam stazu u nadi da ce auto da skrene i pritiscem skretanje i cekam da se auto udostoji skrenit ako mu se da. Da su kontrole imalo friendly a ne port zajeb bilo bi vozivo i na tastaturi kao i druge igre. Normalno je da se rekordi nece pribliziti volanima, al da je 1 krug nurburgringa naporan kao 3 sata kopanja, e stvarno jebat ga.
A ne kutiji nije pisalo "this game is completely unplayable without a steering wheel, unless you are a mazohist and you like hitting your head with a brick all day, you can use the keyboard".
@golfw12
Ma kad gledas ovako iz auta, koje ide preko 300 kad god hoces, i vidis koliko je u stvari tih krivina totalno nasljepo uletanje pri velikim brzinama, mi na PCu oderemo 6-7min gdje smo besmrtni i iz koliko god pokusaja hoces. Al u stvarnosti kad vidis 956 ili Zondu i druge, kako izvuku vrijeme ispod ili oko 7m prestravis se.
ANYWAY, ako koga zanima, ajmo ovo probat, nakon dobrog kruga snimite replay ingame opcijom (kad ide replay utrke). Dobije se *.mid file od 500ak kb na c/users/imeusera/documents/shift2/media. Uploadajte to negdje, mi to ubacimo na istu loakaciju, unutar igre u pritisnite space i birajte replay za odgledat. Bas bi bio gust vidit ove ispod 6:30 sa veyronima i radicalom