@ bojan i @ max
meni je što se tiče hifi opreme, raspoložive na HR tržištu, za relativno nisku cijenu, ali vrhunsku kvalitetu (za naše tržište) bila favorit Yamaha, pored ostalog (po mom mišljenju) smeća.
a da mogu birat. samo jednu jedinu marku bih odabrao, koju imam kod kuće TECHNICS. Imao sam od gramofona za ploče, do mixete, i vjerujte mi žao mi je što sam prodao. Ostao mi je stari CD player i pojačalo.
Imo sam DJ gramofone, prodao. zašto? neznam ni sam. glup glup glup ... eto što. a sada, nikako nemogu da si nabavim ono što želim od zvučnika ni od table opreme, zato što bih morao pljunit oko 100k kn... zato što sve dolazi iz USA...
i žao mi je što je technics sam po sebi propao. tj. kupio ga je PANASONIC, pa su zadržali neke inžinjere od technicsa koji i dalje peglaju tu opremu i zato je skupa.
i da vam potkrijepim samo kvalitetu opreme. DJ TIESTO, čuli ste za njega kontam. Recite mi molim vas koju marku koristi?
Cijenim i numark, i piooner, i svu tu ekipu, ali ako imaš ukusa i za kvalitetu, ipak me dugogodišnje iskustvo i testiranje opreme vodi na nešto skuplju varijantu technicsa. i zato je yamaha bila opcija br 2. no kao što rekoh, gdje se nalazim, koliko je para bilo, eto jbga... yamaha, 2 pionirca od zvučnika i ajmo. meni za sada dosta.