View Single Post
Staro 03.04.2011., 13:04   #721
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Trebam preporuku za neki jeftini, izdržljivi mobitel s GPS-om koji ima vlastite karte. Putujem u Ameriku uskoro na par mjeseci i GPS mi je must have za lutanje gradom. U obzir ne dolaze fore s Google Maps. Poželjno je da ima mogućnosti spremanja trenutne lokacije, POI i turn by turn. Kompas može, ali i ne mora.

iPhone je u startu eliminiran kao potencijalni kandidat. Imao sam ga i prevelik mi je, preosjetljiv i alergičan sam na touchscreen mobitele.
Najviše što želim dati za tako nešto je oko 600 kn (+-100) jer ionako C905 imam za sve ostalo.

Jel Nokia s OVI Maps jedino što mi preostaje?
Gotovo idealna bi bila 2710, pa me još i zanima jel itko imao iskustva s navedenom?
Budžet ti je vrlo ograničen pa samim time i izbor koji se svodi na neku njoku iako bi Androidi bili bolji izbor. Za navigaciju na njoki imaš Ovi, a bez problema se stavi Garmin. Problem je što oba bolje rade na mobovima sa ts-om na kojeg si alergičan. Recimo da bi neka njoka X6 bio ok izbor.