View Single Post
Staro 03.04.2011., 00:44   #717
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor zen_sux Pregled postova
Moze preporuka moba,
s tim da meni stvarno ono treba preporuka, o mobovima malo znam, "glavno da zove i pise sms" sam tip osobe, medutim eto vrijeme je doslo vecinom zbog posla i cestih putovanja da si nabavim neki smartphone.

malo sam surfao , al jos sam zbunjeniji izborom,ovako, vazno mi je:

1.Da dobro barata netom, pogotovo gmailovima i da moze pdf scanove primati, brzo ucitavati, resajzati na citljivo etc, uglavnom sta veci ekran (vidim da android tu rulla).

2. Da dobro barata ovecom kolekcijom glazbe, pa ipod touch za gym/trcanje ide u penziju (iphone vidim tu je najaci, al vec mi je muka od toucha)

3. Cjena je nebitna, al trebao bi ga nabaviti kroz 30 dana (po svemu sam skuzio da bi mi ovaj galaxy 2 mozda bio optimalan, al dolazi li to kroz iduci mj u hr?).

So, sta mi je nabaviti desire s ,galaxy2, iphone4? kakvi su win 7 sa gmailom i netom generalno..

Svaki input je dobrodosao

Android ti je kao allrounder jedini i najbolji izbor.
Ostaje ti samo odabrati uređaj.

Ne znam koliko ti "što veći ekran" ide uz trčanje i gym, ali ako želiš što veće onda 5 inčni Dell Streak ili 4.3 inčni HTC Desire HD.

Neznam kada dolazi Galaxy S2 kod nas ali ukoliko dođe uskoro onda svakako i on ulazi u uži izbor. Makar bi mene totalno odbila plastična izrada. Bojao bi se da ga ne zdrobim u ruci.

Raspitaj se kada dolazi LG Optimus 2x kod nas, ukoliko češ već čekati onda mislim da je on puno bolji izbor od Samsunga.

Ako ne dolaze tako skoro i ako cijena nije toliko bitna onda nema dvojbe za sadašnju ponudu - Desire HD ili Dell Streak.

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 03.04.2011. u 00:50.
hammer_of_thor je offline