View Single Post
Staro 02.04.2011., 11:44   #5
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Igra naprosto ždere GPU memoriju. Najbolje rezultate imaju likovi sa 6970-kama. Ali zasad ju samo ekipa sa 580 koje imaju 3GB VRAM-a vrti glatko. Igra je jednako CPU i GPU opterećena, što je i bilo za očekivati.
Malo sam još dizao konfu, Q9650@4.2, 5850 840/1200 i Dover QM mi daje cca 40-50FPS na 1920x1080, custom settings, skoro pa max. Pomaže editiranje conf.ini (ProcessAffinityMask=3) (!!! postoje dva conf.ini fajla, jedan u Steam folderu, drugi u MyDocuments)

Citiraj:
Novi multicore je u izradi, za jedno 2-3 tjedna bi trebao bit prvi open beta. Svaki tjedan će izlazit mali optimizirajući patchevi. Za jedno 2 mjeseca trebali bi imat optimiziranu igru.
Two weeks? Be sure

Citiraj:
Ako je stvarno istina ono sa Epilepsy Filterom, onda nije ni čudno kaj je igra u ovom stanju. Zadnja 3 mjeseca kad su se trebali riješavat bugova oni su prilagođavali efekte da prođu epileptički test.
Igru razvijaju malo predugo da bi se rješavali ovolikih bugova zadnja tri mjeseca.

Citiraj:
Prema svemu sudeći, moći će se kasnije lagano pregazit ruski sa engleskim fajlovima. Jer je to jedina razlika između internacionalne i ruske verzije.
Je, već vidim da postoji .dll za engeski kojim se može ruska verzija prilagoditi za internacionalno tržište

Zadnje izmijenjeno od: Roy. 02.04.2011. u 14:18.
Roy je offline   Reply With Quote