View Single Post
Staro 02.04.2011., 00:31   #1
Roy
15/JG52
Moj komp

Roy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Cliffs of Dover

FYI folks

Igra je neoptimizirana (šteka na mojoj konfi a nije još za baciti, šteka mnogima ali i neki kažu da im dobro radi), bugovita, ne ide preko Hyperlobbya na multi nego iz igre a nema servera (bar ja danas nisam našao), čudan multicore (kažu koristi jednu jezgru po defaultu a u spajkovima koristi druge jezgre što baš i nije vidljivo u Task manageru ali kada se npr prebaci samo na treću i četvrtu onda ih koristi podjednako), ima problema sa ATI karticama (ponekada ne prebacuje u max frekve za 3D nego ostaje na 2D frekvencijama) ...poluproizvod. Na full real najjednostavniji opis je LockOn 1940, prekidaća i podešavanja ko u prići. Ima potencijala, vizualno lijepa ali .... (sigh)...

Komentar jednog starog IL2 igraća: It seems that Oleg is a good communist and offered a game that we're all equal. No matter what PC you have, you get same bad performance

Ako baš neko ima mazohističke sklonosti onda je bolje uzimati preko D2D (http://www.direct2drive.com/) nego preko Steama (Steam 49,99EU, D2D 29,99GBP)
Roy je offline   Reply With Quote