View Single Post
Staro 07.02.2005., 19:03   #17
google
partibrejker

google's Avatar

Datum registracije: May 2004
Evo nakon više instalacija (na 3 kompjutera) - primjetio sam da ima mogućih problema...
1. Kad se Win i SP2 splitsteamaju (bez ikakvih dodatnih preuređivanja) i takvi instaliraju - na dva komjutera je za*ebavao modem i nije htio proraditi od prve. Napominjem, kad su se normalno instalrali prvo Windowsi pa SP2 - sve je normalno radilo.

2. Treba osim Administratora otvoriti i User accaunt - jer ako komp ode u Stand By mod - a ti se posle toga hoćeš ulogirati - piše da klikneš na User accaunt - ali ti nemaš gdje kliknuti (nema ikonice, samo turn off). Nakon toga kad ga retartiraš izbacuje nekakvu pogrešku - svaki put restarta prije nego digne Win, a ista stvar je i sa Safe Modom.

3. Isprobavao sam u Remove Components - ukloniti drajvere (koji mi nisu potrebni ili imam navije npr. grafička...), ukloniti one programe (smeće) od Microsofta (npr. Movie Maker, Win Messenger, Internet games...) ali i service kao što su Remote Registry, Firewall, Security center... Svaki komp se preporodi kad je dobio ovako LITE verziju Windoza ali su zato neki imali kritičnih problema sa nekim komponentama i promjenom drivera.
U 85% slučajeva to su bili modemi (Motorola, Conexant i neki treći - neznam točno kak se zove). Izbacuje poruku Error 680. Na nekima se to popravi reinstalcijom drivera.

4. Dobar program - nema odustajanja! Treba ga skužit i onda uživat u njemu!
P.S. Ubacim CD, odredim mu particiju, vratim se za 15min i imam "friško" instairane windoze + sp2 + driveri! Morate priznati da je stvarno genijalno!
google je offline   Reply With Quote