View Single Post
Staro 31.03.2011., 00:00   #89
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor sick_boy Pregled postova
A, eto... ja volim prčkati. Nakon reboota proradio Internet. Sad izgleda stvarno sve radi i sa 2.2 A i čini mi se da je nešto brži.

BTW, moja procedura je:

1. extractirati DefyFroyoSense-Beta-00-transfer_RO-22feb-162811.zip na sd karticu u goapkrev/backup folder
2. rootati telefon
3. instalirati system recovery aplikaciju
4. startati system recovery i instalirati system recovery (boot)
5. rebootati u recovery mod
6. očistiti data i cache
7. recovery, pa izabrati DefyFroyeSense...
8. očistiti data i cache
9. spojiti telefon na USB, reboot i držati volume up
10. uz pomoć RSDlite loadati boot only sbf image (koji sam našao na netu)
11. čekati da se sam reboota i da RSDlite ispiše da se može manualno rebootati
12. ugasiti telefon, pa ga upaliti

i to je to...

Tko pokuša ovo prema mojim uputstvima (koja su štura), čini to na vlastitu odgovornost i ne odgovaram za brickane telefone. Ovo je post više kao podsjetnik za mene...
Da,tako to ide. Ja sam slican guide napisal na xda; fakat je komplicirano kad se to prvi put radi tj kad nemas pojma o RSDliteu sbfu i adbu i rootanju a k tome jos onaj njihov guide u prvom postu je blago receno za kur*c . Ja sam se isto usro prvi puta dok mi se telefon nije htio upalit nakon flashanja kineskog sbf-a
[prije odlaska u Recovery treba dodat ovaj "korak" IMPORTANT: disable usb debugging or ClockWorkRecovery will not open (you just get a black screen) ]

Sad sam na HTC sense 0.2 i Pays rom 5.1 (imam dva defya..)

Upozorenje !!
Nemojte koristit flash(prilikom slikanja/snimanja) na HTC Sense ROMU !!!(Crknut ce vam LED svjetlo zbog prevelike razlike u naponu - jer su ovo fajlovi za kineski defy)
Trenutno se radi se na portu koji bi trebao omogucit sigurno koristenje LED svjetla na htc sense romu ..

Zadnje izmijenjeno od: viper. 31.03.2011. u 00:14.
viper je offline   Reply With Quote