View Single Post
Staro 30.03.2011., 16:46   #7715
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Meni ti ljudi koji "drže" PB nikako nisu jasni,pretpostavljam da su plačeni od strane proizvođača igre da naprave PB podršku za tu igru jer nisu valjda ludi da to sve rade bespla.
Zašto se onda oni npr. ne registriraju na taj AA i druge stranice gdje se prodaju cheatevi i kupuju redovito te cheatove kad izađu,nije neka velika lova u pitanju,i tako bi mogli odmah po izlasku cheata vidjet njegov "kod" ili šta več i odmah apdejtat PB?
Ne kužim se u programiranje i to kako cheatovi točno rade pa sam možda bubnuo glupost,ako se netko bolje kuži u to neka objasni zašto oni tako ne postupe?
Gle, mene zadnjih mjesec dana intrigira isto pa sam malo istrazivao.
Ovaj AA cheat je 100% undetectable od strane PB-a, jer se klijent veze direktno na AA server i sa njega "strima cheat" ako to tako mogu nazvati, tako da PB skenirajuci sta vec skenira nema sanse da ga nade.
E sad, kad bi PB ili sama igra ili neki treci anti-cheat software smio skenirati sve procese na tvom kompu,a ne samo ovo sta sad radi (vjerojatno samo procese/igru/ram/cash), vec kad bi mogao "vidjeti" ajmo reci da se ti se pc veze na IP s kojega se strimaju cheatovi, sve bi bilo lakse. Al ne smije i tu prica zavrsava.

S druge strane nije mi jasno zasto ne. Blizzard recimo u sc2, wow etc sasvim fino u kad kliknes OK na onaj zid texta prilikom instalacije, slozio si se da ti monitoraju SVE sta bi moglo dovesti do krsenja UELA, i nitko se ne buni, privatnost prava korisnika na stranu, i svi su sretni kako val za valom banaju cheatere.

Ono sta jos nisam prokljuvio:
1. zasto EA ne napravi isto?/ili bilo koji proizvodac fps-a, sad je vec smjesno, homefornt/crysis imaju 20$ hackove vec prije nego li su izasli, a ovi ih vec najavljuju za bf3.....
2.Kolko je tesko pravnim putem ih ugasiti? ; kladim se ako se sutra registriram na AA, posaljem sc kako cheatam i rugam im se, da ce moj account bannati, a AA ce i dalje biti na mjestu :/
zen_sux je offline   Reply With Quote