View Single Post
Staro 30.03.2011., 07:28   #257
nathan
IT Consultant
Moj komp

nathan's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Zasto sam pitao za one postavke.

Prvo s mojom konfom igra mi je na 1920x1080 sve na max stekala i vrtila se na nekih 21-25fps, reko lol pa nije da je engin neki high end-eye candy, osobno mi bolje izgleda f1 2010 s modovima koje imam a vrti se na 50fps. To sam uspio rijesiti tako sto sam maknuo drivere 11.4 i stavio 11.4 revision 29.03.11. I sad radi izmedju 55 i 60 fps.

Sto se tice setupa za voznju, kako sam prodao volan, sad pikam na tipkovnicu i logitech f710. Na tipkovnici sam uspio napraviti toliko izlijetanja i sudara i voznja van trake da sam imao osjecaj da vozim neku off road igru :-). A s kontrolerom je to ipak puno bolje, jos malo moram prilagoditi postavke, ali svakako je razlika nebo i zemlja.

Mislim da je igra dozivila pomak u odnosu na shift 1, ne mozda toliko graficki, koliko heandling auta, no svakako ima i iritantnih stvari tipa pticja govna ili sta je vise to sto stalno pada po staklu, onda crno bijela slika kod sudara, protivnici koji su super truper nabrijanci na svim postavkama...

Zadnje izmijenjeno od: nathan. 30.03.2011. u 11:50. Razlog: nadopuna
nathan je offline   Reply With Quote