29.03.2011., 19:57
|
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Autor Armand
ljudovi moji moram se pozalit na Aviru... napravila mi problem na 3-4 masine, a zanji problem na laptopu ...
Laptop se koristi samo za par svari i to: za download filmova sa torenta primarno i usput bacit pogled na FB, youtube (ako je ko okacio na fb nes interesantno, max 2-3 klipa) i 1-2 poznata news portala (da ih sad ne reklamiram) i to je sve.
Dignem masinu iz stand by-a i hocu da ukucam pass, krenu Avira pistat. Prozora nekakvih s kineskim slovima kamaru, na desktopu ikonica one zelene gljive iz super marija. Ugasim jedan prozorcic, u medjuvremenu se otvore 2 nova i sve tako. Ajd reko da ga restartujem mozda bude od kakve koristi...ma kakvi....jos gore. Nije mi bilo druge nego ubacit win cd, formatirat i reinstalirat, a predzadnji put reinstaliro laptop na nema ni mjesec dana.
Da se laptop nesavjseno koristi ja bi i razumio, al stvarno mi nije jasno da se moze do ove mjere zarazit masina s ovakvim koristenjem. Dao sam Aviri 3-4 puta sansu, vise necu. Evo Rak kaze Avast, odo sad s njim kuburit 
|
isti drek će ti biti pošto si se vrlo vjerojatno zarazio s usbom, premda ne mora značit al nekak mi smrdi na to
ja koristim mcshield za sprečavanje gamadi preko usba
|
|
|