Koja nema cheatera? Nije to uopce pitanje. Pitanje je zasto nema nikakvog sistema zastite od cheatera. Zasto nema dedicated servera. Zasto je server browser sistem glup do boli. Zato jer je radjeno za konzole. A mi smo, unatoc svim obecanjima od turcina, dobili port sa konzole.
Evo ti situacija za sedmicu-2, poplava cheatera jer nema smisla da se cloakam kad me cheater vidi svakako. Aimbot me nisani savrseno a M60 nema recoil ni spread. Jedini nacin borbe sa njima ce bit il ne igrat il koristit bota, sta mi pobija smisao igranja.
A glede usporedbe sa COD. Jedina razlika je sta se cloakas, 2-3 metka te ubiju a armor mode je uzaludan kad ti progura metak kroz vizir. Oruzja upgradeas kako dizes exp, sta je opet vec vidjeno. Da nema suita i zove se COD, nebi nitko znao razliku.
Edit - evo kad mi vrag neda mira, probao 5-6 servera, i team Dm i capture svejedno. Uvijek naletim na nekog lika sta nanize 25-30+ killsa i pogine 2 puta a ima ping 250+. Svi drugi po 5-6 killsa max. Na koje sam nacine poginio mogu samo da se smijem. Ekipa stalno hoda cloakana, al te vidi i napuca sa pola mape a kill cam pokaze da nije koristio termal. I redovito tako. Pogodi te sniperom bez zooma redovito bez greske sa 20-30m. Da nisam lijen ko pas, nasao bi tog aimbota i onda se izivljavao na njima...al onda bi bio isti kao i oni pa to pada u vodu.