View Single Post
Staro 29.03.2011., 08:34   #12
tonini
Premium
Moj komp

tonini's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor djohum Pregled postova
E lega sory sto ti moram reci, ali na zalost taj case ti je ko obicni USB stick i nemozes preko njega spojit WD hard disk. To tvoje kuciste ima samo izlaze, ili USB ili Firewire. Sto znaci da njega ili na komp spajas preko USBa ili preko Firewirea ali da na njega nemozes nista spojit. Tako da jbga morat ces ili investirat u USB HUB sa napajanjem ili ces onaj mali disk WD direktno u kompic spajat. No nemoj jos lockat temu, sutra navecer cu ti slikat par stvari i bit ce ti jasnije.
Shvatio sam, neču još lokat temu jer želim da vidim i da mi stvarno bude jasnije.
Ovaj veči koji ima USB i Firewire izlaze, njega sam prvog kupija ali tad mi je rečeno da se takva dva ili tri mogu spajat priko fireWire kabela a da samo jedan bude spojen priko USB-a na računalo, uz pojašnjenje da i iz tih raloga ima ove četri noge da se može poleči i da na njega dolazi drugi, normalno ako ih spajaš.
Sad se postavlja pitanje čemu dva utor za FireWire, ako ne za spajanje npr. dva ista kučišta, priko firewire kabela.
Na taj način sam razmišlja, ako na ovaj WD Elements stavim adapter mini USB na Firewire da ču ih moći povezati. Ali očito to neče ići.

Zadnje izmijenjeno od: tonini. 29.03.2011. u 08:51.
tonini je offline   Reply With Quote