Ne znam je li to vec neko napisa ali dobro je ponovit.
Ova igra je cisti primjer kako PC polako ali sigurno placa danak tehnoloske zastarijelosti konzola (XboX360, PS3, Wii), ali sta se moze za njih se veca para dobije tj za igra za doticne naprave pa su PC igre pale u drugi plan, nesto kao nuzno zlo.
I to ne zato sta je piratluk na PC opce poznata stvar (o tome koliko dugo je XboX360, Wii i PS3 razvanjen i da na torentima mos nac brdo igara za doticne necu ni govorit), nego zato sta je prodaja jedina miso vodilja i to je to, nema vise ljubavi samo pare prijatelji dragi.
A sad koja o samoj igri, samo radi orijentacije zadnji put sam svrsija na igru onda kad sam zamjenija svoju S3tro grafu sa VooDo3 grafickom, tako da znate da je to bilo jako davno (od onda manje vise glumim orgazme

)
Igra je zabavna, nije nesto ultra super turbo nikad do sad viđeno (barem meni) graficki impresivno, a posto sam ja stari senilni konj znam se cak i izgubit, sta ce rec da iako je 200% linearna, ima prostora za setat, dobro nije bas FarCry, ali na pojedinim levelima se da improvizrat, tj na vise nacina se dojde do cilja.
Ima pricu, nie epaska ali je prica, okolina nije bas interaktivna (mislim na razbijanje guranje i druge interakcije koje se ocekuju od FPS), ako je lupanje nogom auomobila super onda stvarno

Ne znam sta da kazem ja sam stari konj koji ima dosta kilometara ispod misa pa me je tesko impresionirat, pa mozda zato ne dijelim super-entuziazam nekih mlađih kolega, ali ako vas veseli koliko vas veseli, onda sam i ja sretan
Samo jedan mali cinicni osvrt na ovo igru (i manje vise sve igre za PC u zanje vrijeme), otisao sam do ducana vidit posto je (mada sam znao koliko ce kostat, ali ima neki gust u drzanju kutije

) i tako ja gedam zacelofaniranu kutiju od PC igre i nesto mi je cudo. Reko ili su mi oci umorne ili cvike prljave pa mi tisak na kutiji za PC izgleda nekako cudno, i uzmem u desnu ruku kutiju za PC, a u ljevu za PS3 i sta imam za vidit. Tiskali su omot za PC verziju u niskoj rezoluciji, slika mog avatara (ona ljevo gore u kojoj se spomije paljenje zbog grafe) ima veci broj dpi-a nego ona koju su koristili za PC omot, dok je omot za PS3 vrhunski otisnut (sva se slova daju citat). Ovo je vjerovatrno tiskarska geska (zapravo je greska u pripremi za tisak, ali se tako kaze), ali koji put cista slucajnost donese na vidjelo koliko je nekome do necega ili nekoga stalo. Ako odete do ducana bacite malo oko na ovaj fenomen tj ka kvalitetu tiska.
Usput da kazem da sam rijeso problem sa SLI postavkama, skinija beta drivere v267.24 + nove SLI profile i sve radi ko beba