Tema: Crysis 2
View Single Post
Staro 28.03.2011., 16:42   #552
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
o boze jer crysis mora biti showcase a ne obican FPS kao sto je BC2 ili COD? Mislim da je crysis sa svojih 12h igre vec u tom segmentu nadjebo cod i ostale igre koje traju 1 popodne bar SP. Danas se sve vrti oko MP.a jer on prodaje igru a ne odlican SP i zato vise nitko ni ne ulaze u odlicnu pricu detalje i ostalo kod SP.a i meni je zao radi takve situacije. A crysis bar ima SP koji traje duze od 5h i ima bar nekakvu pricu. Crysis 2 meni izgleda dosta impresivno mozda ne toliko koliko crysis 1 onda ali ga mogu bar vrtit u normalnom FPS.u i igra ne zastajkuje i neradi tu probleme. Cemu nafrljit detalje do jaja kad na kraju nitko to ne moze igrati kako treba?! Ocito se crytek odlucio za drugi pristup koji je i razumljiviji napravit solidnu igru sa zanimljivim MP.om koji ce bar netko kupit radi toga da vidi kako je igrat sa mocnim odjelom protiv drugih igraca. A ako je vec tako onda su morali srezat grafiku da tu igru moze kupit sira populacija a ne 2% ljudi koji imaju servere sa quad sli kurcima i ostalo...

Da i meni je zao sto nema DX11 ili 10 ali nadam se da ce to popravit!
jurbAs je offline   Reply With Quote