View Single Post
Staro 28.03.2011., 15:11   #1361
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
A slušaj, ima specifična obilježja divlje mačke, vjerojatno je neki križanac. Došlo divlje u selo i silovalo kontejnerke
Ima crnu prugu preko leđa, crne prstenove na repu, crne tabane, crna usta...samo mu je nos crven Vjeruj mi, u živo se vidi i kako ima nešto drugačiju glavu i tijelo od obične mačketine, imao sam mačaka svakakvih pa sam odmah to primjetio. Zato sam i tražio po internetu šta je Glava mu je nekako premala,a nosina, uši i oči predimenzionirane. Ima i popirilično duge noge i velike šape, šta također odmah upada u oči kad ga se vidi u živo. Vjeruj mi nisam umislio dosta ljudi uoči te neke detalje kad ga vidi.
Još kad ti kažem da je napao susjedinog psa kad ga je prvi put vidio, sad su prijatelji nakon što su se pomlatili.. Taj pas inače ne podnosi mačke i ganja ih, a sa ovim je dobar iako se susretnu možda jednom mjesečno, valjda je zapamtio da je bila frka
Ma, tih domaćih ima svakakvih...sve je to varijacija na temu
Bog zna tko mu je tata

Ak te baš zanima lako ga otpelaš u neko felinološko društvo pa bu ti rekli.

Na primjer-moja stara punoljetna kurveštura je tokom godina okotila vajlda svaku varijaciju kaj se tiče oblika, veličine, boje i dlake...dobro da ne laju

A sve više-manje prigorski podmukliši vulgaris očevi...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote