Da li netko zna kako mogu prebaciti slike sa mobitela na PC tako da mi sve slike budu u istom folderu?
Gdje je nastao problem:
Prebacio sam sve slike i video sa mobitela na PC koristeći Nokia PC Suite-Store Images (odabrao slike i video, zatim odabrao da mi sve posloži po datumima). Sve se to lijepo prebacilo, ali vidim da ima jaaako puno foldera a u svakom 5-6 slika ili pokoji video clip. Pošto tamo gdje sam odabrao da mi posloži po datumu postoji i opcija da sve stavi u jedan folder ponovno sam pokušao prebaciti sve isto ali da mi stavi sve u jedan folder i nikako to ne mogu napraviti, prikaže samo poruku da nema novih fotografija za prebaciti.
Pokušao sam:
1. Uslikati par novih fotki pa prebaciti na PC - (prebaci samo nove)
2. Deinstalirati Nokia PC Suite sa Perfect uninstalerom i ponovno instalirati ali opet javi da nema novih slika za prebaciti.
3. Izbrisati folder u koji sam prebacio slike i napraviti novi sa drugačijim imenom ali opet javi da nema novih slika.
Neznam da li bih reinstalacijom windowsa nešto postigao (ali to mi je zadnja opcija), pošto nije pomoglo ni kada sam sa perfect uninstalerom deinstalirao Nokia PC Suite, neznam gdje to zapamti da su slike već jednom prebačene i neće ih više prebaciti (možda u mobitele negdje?)....eto ako netko zna...