Ja sam jednom prilikom rekao da se naše mogu pobjediti jedino ni sami, i to se desilo. Obrana koja je pokazala svoje slabosti i protiv Francuske je bila tu i protiv Španjolske, samo nažalost još gore i tako se desi d ai kad ti golman skine u prvom poluvremenu 8 lopti dobiješ 21 gol, a ti zabiješ svega 13 uz smao 6 obrana oba protivnička golmana.
Ono što je mene začudilo je količina grešaka koaj je totalno netipična za našu reprezentciju, ne inovativnost u napadu, i rupičasta obrana. Podsijećalo me na EP2002. gdje smo završili 16. S takvom obranom se može igrat protiv Japana i Australije, no eto desilo se da su ozljde i umor učinie svoje, španjolci su to dobro iskoristili.
Uvijek nakon finala u kojem izgubiš ostane onaj gorak okus, ali ako gledamo u zadnja 4 susreta sa Španjolcima smo ih pobijedili u 3.
Ako vidimo kako su igrali ozljeđeni Dominiković. Balić, Metličić, Losert, Vori, kako su u drugom poluvremenu viruozni razbili francuze treba im čestitai dočekati ih kako spada šampionima i zažljeti im da se dobro oporave je ru 7. mjesecu ih čekaju Mediteranske igre ( gdje branimo zlato) i šansa za osvetu Španjolcima, a sljedeće godine EP.