Citiraj:
Autor SRV
Ovamo u Bosni nemamo nijednu od tih televizija, barem ne preko kablovske u mom gradu.
|
kolega,
ovo sto je zgmmax napisao funkcionira 100%. jedino sto je instalacija malo blesava, jer mi je istu gresku napravio na dva kompa

.
prvo, rijec-dvije, cijela stvar meni funkcionira savrseno na FFu 3.6.16, NOD32, Adblock. savrseno.
e sad, sami postupak je jednostavan, kliknes i sejvas ovo sranje od download instala, povuces sami program koji se sam instaliran,
ali ne kako treba. uglavnom meni isto nije sljakalo prvi put, pokusam deinstalirati - patka. i pojma nemam zasto sam opet pokrenuo istu instalaciju (samog programa koji je skinut, 5 i nesto MB), isto me pitao za ono nesto da li da instalira ili ne (onaj dodatak za browser nisam instalirao), i drugi put ocigledno duze instalira - i instalira kako treba. na kraju se mora pojaviti RUN PROGRAM / CREATE SHORTCUT. i nakon toga - savrsenstvo, na dva kompa streama 5/5, a dijele vezu od citavih ~2Mbps...........
uglavnom - stvar radi, ja se veselim sto se ovi regionalni prenositi kod nas, ali i ovo preko BBCa je definitivno jako jako dobra stvar, pogotovo s obzirom da je kvaliteta slike zaista na razini + komentatori.