Tema: Crysis 2
View Single Post
Staro 26.03.2011., 21:32   #522
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ma gledam oruzja, dobijem Gauss na kraju, nisam ga ni stigao upotrijebit da valja. Onaj x43 Mike il whatever, koji je ono k od oruzja. Combat sacmarka je na repetiranje kao da je obicna. Jos mi da colecting sranja, da nisam nasao sve emailove i suvenire, jebo me pas ako sam ih i trazio.

Opalim nekog sniperom sa ohoho daljine, odma se okrenu i znaju odakle pucam, a DSG1 sa prigusivacem. I te nebuloze. Nekada ih sve pobijem kad stoje metar jedan od drugoga, a nekada me otkriju iako sam ubio onoga kilometar daleko od svih.

I zaboravio sam, jebali ih minigamei da ih jebali. Pritisni SPACE da upalis defiblirator jer si mrtav. Ako sam mrtav kurac cu pritisnit a ne 2-3-4 puta sam sebe defiblirirat. I za puzanje, Mouse 1, pa Mouse 2, pa 1 pa 2 pa 1 pa 2, pa W pa space.
Jel ovo God of War il jebeni crysis, jesu mogli vise usrat old school shooter. Sad ni nemas health bar, sta ce ti to...ovo je kao COD sa pricom koja ima veze sa crysisom po suitu..i to je sve. Prvi je abr bio demonstracija enginea, ovaj nema ni to da pokaze.

BladeRy je offline   Reply With Quote