Presao igru, da nema Crysis ime, proslo bi nezapazeno. U prvom djelu totalna sloboda, idi di oces, razbijaj sta hoces. Ovje linearno ko tunel zatrpan sa jedne strane. Dodjes na raskrsce a suit ti kaze, 1 flank, 2 stealth, 3 pobi ih sve.....
Prvi je crysis imao plave aliene, sad dobijemo crvene totalno drugog izgleda. U prvom djelu su slali signal negdje u svemir par svjetlosnih godina dalje, A sad se skrivaju ispod zemlje. Aj ok.
Civile nemozes ubit, pucanje u njih ne radi nsita, ko da su duhovi. Stavis barelu i dignes je u zrak...nista. Interaktivan okolis vidim.
Oruzja nemaju uopce osjecaja da nesto rade, toliko o dmgu i customizanju. A glavno da mogu stavit, a ovo je presedan, prigusivac na sacmarku....
Dijalozi...kad me jos i suit pocne jebavat sa get up marine, ass in gear marine, no permission to die marine....i kurac-palac marine...doslo mi je da preskacem svaki razgovor.
Zalosno da ima replay faktor 0. Kad sam upgradeao max stealth, vise mi se nije dalo ni borit sa njima, samo dalje i dalje.
Fucking ocaj. Malo tweaka sa progyem, al sve med + texture na high. 50ak fps prosjecno.