View Single Post
Staro 26.03.2011., 16:55   #293
Damir Kelic x
Premium
Moj komp

Damir Kelic x's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor xTreme GaMeR Pregled postova
Evo mene opet

Sad sam 20-ak minuta igrao GTA IV i nakon tih dvadesetak minuta se odjednom zaledi zvuk i slika je onako poblesavila kao kad na TV nije nastiman kanal

Siguran sam da je procesor, bio je na 3.2Ghz i 1.36v,ali nije mi jasno zasto se onda ne rusi u F.E.A.R. 2,no dobro,ja sam zadovoljan i sa 3.1Ghz na 1.36v...vjerojatno bi isao i na 3.2 da imam bolje hlađenje...

Mislim da je doslo do pregrijavanja,vjerojatno je uhvatio nekih 65C,tada on pocme zezat...

A grafa me nije ni jednom razocarala na 700/1200,kad sam ju testirao proc je bio na 1.3v i 3.0Ghz..tak da sam 100% siguran da je za ovo kriv procesor

Jel ima netko nekakvu ideju kako bi ga mogo stabilizirat na 3.2Ghz sa 1.36v bez da kupujem novi hladnjak i slicno?
imao sam isto taj proc i maticnu koja nije imala opciju za povecanje napona i nisam mogao preci preko 3.0 ghz sa 1.36

to je njegov max na toj voltazi, i nemoras si kupovat bolji hladnjak jer neces uspit dalje ga dizat zbog napona,

preporucio bi ti flashanje zadnjeg biosa ako vidis da u opisu dodaje volt opciju ili da si nabavis bolju mbo
Damir Kelic x je offline   Reply With Quote