Citiraj:
Originally posted by Freek
pa nekažem ja na to ništa.
Nego vidim komentare "dali su sve od sebe", "umor" i slično.
Uopće nisu dali sve od sebe, a umorni su svi.
|
ti očito nemaš pojma šta je to vrhunski sport... odigrati 10 utakmica u 15 dana sa vrlo ograničenim fondom igrača koji je još više osakaćen brojnim ozljedama, pa to samo po sebi treba izdržati... dečki su dali sve od sebe, al zamor materijala je jednostavno zamor materijala... oni koji to nisu iskusili na vlastitoj koži neka se ne javljaju jer očito nemaju pojma o čemu govore... jer što je ovo trebalo jednom ivanu baliću, koji je sam izjavio da u stanju u kojem je trenutno ne bi ni pomislio na nastup za vlastiti klub... šta je to trebalo jednom peri metličiću, koji je nakon 7 dana bez treninga odigrao 2 utakmice sa koljenom u stanju u kakvom je, i bez kojeg ne bi ni vidjeli finala... lacković, dominiković ista priča... bogu hvala da je sa reprezentacijom bio 'čudotvorni' stane peharec koji i sam ima velike zasluge za to što su naši uopće u stanju igrati... treba cijeniti i ovaj uspjeh jer koja je još ekipa iz hrvatske druga na svijetu u nečemu?!? mi hrvati smo stvarno čudan narod, em smo jalni, em smo nezahvalni i ne znamo cijeniti onom sa čime bi cijeli normalan svijet bio zadovoljan?!? svaka čast dečkima, a onaj tko smatra da su mogli bolje, nek pokaže sam!!!