Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Navedi nam godište auta - jako bitno. Marka je nebitna.
Sestra je imala sličnu situaciju prije 2 mjeseca. Vozi Mazdu 323F iz 98' godine, dakle 12 godina star auto.
Na nju je na semaforu naletio klinac sa tek podignutom vozačkom u maminom Passatu i skroz uništio zadnji branik Mazde.
U osiguranju (također Croatia ako se ne varam) su joj bahato rekli da "nisu oni vesla sisali da bi za auto star 12 godina plačali novi branik iz ovlaštenog servisa". Tako da je sestra morala kod nekog lika sa strane što drži radionicu naručivati polovno (ili kakvo nađe) i nadati se da će biti crvene boje (kakav je auto) jer joj je rečeno da boja nema veze.
Na svu sreću sve je ispalo dobro i dobila je iz te radionice ipak ganc novi branik crvene boje.
Strašno je što ta osiguranja rade. Dobro pa ja sa svojim autom nikad ništa nisam morao ganjati jer da su mi se tako postavili kao sestri (da nisu vesla sisali) ili prema tebi da ti nedaju dokumentaciju nebi izašao dok nebi svakom ponaosob od prodavatelja osiguranja do direktora naspominjao svu užu žensku familiju.
Mi zato recimo vesla sisamo svake godine jer plačamo punu registraciju i osiguranje a kad treba nešto nemoš dobiti originalni dio?
Razyebao bi im kancelarije u razini štete na autu, možda bi onda platili.
|
Pozz...
Jel znaš ti što je gangbang? E to je kad ti tako netko nastupi u osiguravajućoj kući a ti šutiš i "pušiš" foru
Znam osobno čovjeka kojem je četka u autopraoni pala i prignječila haubu, prednje blatobrane itd. na Mercedesu starom cca. 10god.
Misliš da nije otišao u službeni servis iako se osiguravajuća kuća čvrsto protivila tome?
Misliš da nije dobio novu haubu i nove blatobrane (znači ne od limara već nove dijelove)?
Misliš da nije dobio i nove prednje amortizere?
Misliš da nije dobio i lakiranje prednjih vrata?
Samo se postavio tako. Ajde neka mi ta osiguravajuća kuća nađe negdje u njihovim pravilima gdje se spominje starost oštećenog vozila za kojeg oni moraju platiti štetu?! Jel to znači ako voziš Porsche star 15 godina koji je svejedno supercar da ti osiguravajuća kuća neće platiti popravak ili ako možda voziš oldtimera Bugatti da će odbiti platiti štetu...
LOL... Samo čekam takve nadobudne i nad**ane likove u svom životu...