25.03.2011., 16:06
|
|
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Autor Drug Brko
To što ga osuđuješ za aroganciju je tvoja stvar i za to me zaboli kita, jer nije ni do koljena kralju arogancije, cici Alfonsu.
A što se tiče "odma sjedanja u top bolid", pročitaj malo njegovu povijest i što mu je bio uvjet da dođe do njega (hint, morao je biti NAJBOLJI u 3 klase ispod F1). njemu McLaren i top bolid 2007 i 2008 nije bio bogom dan, već se morao potruditi da bi sjeo u njega, zato ne laprdaj gluposti.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lewis_Hamilton
pogledaj carrer summary, pa opet razmisli o ovom megaproseru što si rekao. Mnogi su u bolide stigli sa tuđim parama, on svojim trudom i talentom.
2009. McLaren je bio smeće i kanta koja je bila sporija i po 1,5 sekundi po krugu od vodećih pa je uspio ugrabiti 2 pobjede. 2010 također McLaren nije bio top bolid, već u globalu treći, iza RBR-a i Ferrarija, pa eto, uz malo nesreće nije došao do naslova, ali je zabilježio 3 pobjede i hrpu pretjecanja među vodećima.
|
To shta sam rekao mislim i dalje...uvjerenja sam da je McLaren u loshoj formi opet miljama dalje od onih u kojima je trebao biti prije njega,chisto zbog iskustva,jer F1 i nize kategorije nisu za usporedjivati.Da nije dobar nikada nisam ni pomislio,a da mu fali uvida kako je drugdje,promishljam 
|