View Single Post
Staro 24.03.2011., 23:54   #2257
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Htc Desire HD

Posjedujem dotični mobitel, pa naravno ima par problema

Baterija mi drzi dan i pol. Znači ujutro ga skinem s punjaca, i naveče mi je baterija na cca25%. Preko dana je tu cca 20 min razgovora, 1-2 sata surfanja i 10ak SMS. Znači neko normalno koristenje, jasno mi je da baterija na njemu ne moze durati ko na Nokiji 3310, ali ovo mi se cini nekako premalo, odnosno zanima me kako to povecati?

Neka jaca baterija vrijedna spomena i normalne cijene bas i ne postoji, ili ja nisam naletio na nju, jedino preostaje smanjit potrosnju softwerskim putem.

Kod mene je sve tvornički i ima pregrst gluposti na njemu koje nisu potrebne, pa me zanima misljenje, koliko bi se mogla produzit autonomija kad bi se uređaj rootao i stavio neki rom bez tih gluposti?

Dodatna oprema kod nas?

Konkretno kupio bi si neku slim futrolu, čisto da ga izoliram kad mi je u džepu, ali nisam nasao jos nista posteno.
Kupio sam si neki "htc leather pouch" ali iskreno, to kursa ne vrijedi, ali opet bolje ista nego nista.
Ne zelim one glomazne di je uređaj stalno u njima jer mi je to nepraktično, nego bi htio ovako ensto, sto manje ali da je malo kvalitetnije. Mislim da nisu mogli stavit u kutiju s njim neku malo posteniju futrolu, ipak je ovo hiend mob

Pa me zanim da si kod nas u Zagrebu moze kupiti orginal dodatna oprema za HTC telefone? Jel postoji neki Mobis za Htc?

LP

srale7 je offline