View Single Post
Staro 24.03.2011., 23:32   #12
cic
Premium

cic's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Znači instalira is i one dodatne updatee? Javi se na PP ako ti ne bude išlo
instalirao sam sve updatee koji su mi ponudjeni, osim ak se moze negdje posebno birat update za graficku, monitor...

Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Nigdje nisi napisao jesi li spojio sa VGA ili DVI kabelom? Ako si spojio VGA kabelom, onda nije ništa čudno da su prisutni ovako glupi problemi jer je glupost imati 1920x1080 na VGA kabelu.
na grafulji imam onaj dvi adapter, al za monitor jos nisam nabavio, planiram vec jedno vrijeme a nikak da skoknem do ducana. al kolko znam nebi trebalo imat veze kak je spojeno, i vga bi trebao podrzavat tu rezoluciju

Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
Ma daj, nema to veze koji je kabel. Istina je da VGA kabel i 1920x1080 nisu baš najsretnije rješenje, ali ovo je čisto problem drivera.

Win 7 32 bit driver download

Win 7 64 bit driver download

I ne zabrinjavaj se kaj piše da je za Vistu, rade ko podmazani i na sedmici.
Spojio sam nekoliko monitora s tom rezolucijom preko VGA kabela i nikad nisam problem imao radi kabla. Ipak, vidim da monitor ima DVI ulaz tako da bi bilo bolje da ga spajaš s DVI kablom.
moram te razocarati i reci da sam odmah instalirao te drivere cim sam dobio monitor, al nije pomoglo

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
A imas li drivere za monitor na nekom CD-u/www ? Ako neprepoznaje automatski onda trebas staviti monitor driver jer samo driver od graficke nece pomoci u ovom slucaju.
dobio sam cd, al samo ima upute kak postavit, namjestit monitor, opcije su opisane itd...ali drivera nema.
ftp://ftp.aoc-europe.com/Drivers/LCD-monitors/

ni na ovom ftp-u ne vidim model F22+

neznam stvarno kaj da vise napravim
jedino da probam stavit drivere od nekog drugog modela, ak je to moguce uopce

Zadnje izmijenjeno od: cic. 24.03.2011. u 23:39.
cic je offline   Reply With Quote