Citiraj:
Autor djohum
Nemozes, zato sto su ti to eksterni diskovi koji direktno trebaju biti spojeni na komp. Recimo ja sam sebi nabavio NAS storage kuciste za 3.5" SATA disk i ima dva usb utora i u mrezi se vidi kao USB na mreznom disku. Taj disk je spojen meni u LAN i svi mu pristupaju, a stick ili hard ukljucim na USB od tog diska posto je NAS.
Osim ako se zelis jebat i rastavljat diskove pa preko jednog kontolera da spalis.
|
Sigurno da ne želim da ih spalim ili da minjam kučišta. Ovaj prvi je USB portom spojen i kad mi triba uključim ga prekidačem, a ovaj drugi isto priko USB porta samo što nije stalno spojen, pa me strah da stalnim spajanjem na port ne spalim elektroniku.
Citiraj:
Autor rog
Nema tu mreženja, spajaš svakog u svoj USB. Ako ti fali slobodnih portova investiraj u neki USB hub
|
Imam HUB sa 4 utora, ali nije potreban, jer onaj veliku je stalno spojen na jedan USB port na stražnjem panelu, a ovog drugog povremeno spajam na dva slobodna USB utora na prednjem panelu kučišta.
Praktično ovaj drugi je kao USB stick od 320 Gb, i iz tih razloga me strah da mu ne izgori elektronika od čestog spajanja